divendres, 12 d’abril del 2024

Andrea Blanco, cinquena per equips al Campionat d’Espanya de karate

La karateka del CN Terrassa Andrea Blanco es va classificar en cinquena posició per equips en el Campionat d’Espanya de karate, celebrat a la ciutat gallega de Pontevedra. Va formar equip amb les catalanes Andrea Fernández, Iona Lobato, Marta Martínez i Carla Gámiz. Es van imposar per 3 a 0 en primera ronda de València i a la segona van perdre per 2 a 3 davant Castella La Manxa. A continuació, van caure derrotades davant de Cantàbria per 2 a 3, finalitzant en cinquena posició.

Pel que fa al torneig absolut individual, Blanco va perdre per 0 a 1 el seu primer combat, sense opció a repesca.

Andrea Blanco va competir a Pontevedra en la categoria de kumite femení de menys de 68 quilos. “Les sensacions durant la preparació i durant el campionat van ser bones. Per a mi, aquest Campionat d’Espanya ha estat una gran experiència per continuar aprenent i guanyant experiència de cara al futur”, va assenyalar l’esportista del CN