dimarts, 28 de novembre de 2017

Reobertura del Fudoshin Dojo

Des d'aquí un cop més us animem a seguir entrenant.
El passat 2017.11.18 i amb motiu de la reobertura del Fudoshin Dojo, es va celebrar a Girona l'entrenament mensual d'Unió Shito-Ryu Espanya.

L'esmentada "Reobertura" va ser resultat de la una total reconstrucció del dojo després dels successos del passat estiu en què una intensa tempesta de pluja i calamarsa va inundar gran part de la ciutat de Girona.

  En primer pla el Mestre Joan Manzano, director de l'Fudoshin Dojo Girona
A la part del sinistre què li toco al Fudoshin, dir que no és la primera desgràcia que pateix, ja que anteriorment va patir un incendi del qual també es va aixecar.
Sembla ser que a causa del pes per l'acumulació de pedres de calamarsa, es van enfonsar sostre i teulada caient sobre el tatami i amb això, part de la tempesta.

Una reconstrucció que sens dubte s'ha produït gràcies a la inestimable i desinteressada col·laboració dels propis alumnes del Fudoshin què en cap moment han escatimat esforços per fer-la.
A la part que ens pertoca direm que tota previsió d'assistència imaginada en l'entrenament del mes, va ser desbordada havent-hi una participació de 63 karatekes que vam voler unir-nos a l'esdeveniment.

Lògicament l'aforament va quedar totalment superat amb les limitacions per entrenar que això comporta, però com va dir el Shihan S.Cerezo en el pròleg de la classe.

"Mai un any d'abundant collita va ser dolent"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada